© 1995-2025 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Wszystkie smaki fermentacji 2

Wszystkie smaki fermentacji 2Sezon 2 | Odc. 5

31 minserial dokumentalnyKorea Południowa2021
CANAL+ KUCHNIA HD Dzisiaj, 5 grudnia 20:35
Kontynuacja fascynującej koreańskiej serii poświęconej procesowi fermentacji pokarmów i tradycjach z tym związanych. Przerobiona w ten sposób żywność w wielu zakątkach świata stanowi ważny element jadłospisu. Specjały takie jak japońska pasta miso czy koreańskie warzywa kimchi zyskały dużą popularność. Inne, jak przetwory z mleka jaka czy potrawy ze sfermentowanych ryb lub owoców morza, są spożywane lokalnie. Autorzy serii podglądają, jak się je przyrządza. Niektóre widoki przeznaczone są wyłącznie dla widzów o mocnych nerwach.
Reżyseria
  • Yoonsang Kim
Tytuł oryginalny
  • Flavors of Fermentation
Gatunek
  • serial dokumentalny
Kraj produkcji
  • Korea Południowa
Rok produkcji
  • 2021
Czas trwania
  • 31 min