© 1995-2025 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Sztuka mięsa

Sztuka mięsaSezon 2 | Odc. 5/12

35 minmagazyn kulinarnyPolska2019
Food Network HD poniedziałek, 8 grudnia 16:50
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.Tomasz Jakubiak jedzie do restauracji "Stół i wół" w Lublinie. Lokal ten słynie z przepysznych burgerów i steków. Prowadzący wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burgera po lubelsku, a menadżer Piotr wyjaśni, jak przebiega proces przygotowania steków. Natomiast w swojej kuchni gospodarz programu pokaże, jak zrobić kurczaka pieczonego w ziołach i chrupiącą łopatkę z kremem i frytkami z pietruszki.
Gatunek
  • magazyn kulinarny
Kraj produkcji
  • Polska
Rok produkcji
  • 2019
Czas trwania
  • 35 min