clock19:47

Dziś, wtorek 15.04

ZOBACZ LISTĘ KANAŁÓW
TerazRanoPo południuWieczór
Wszystkie kanałyulubione
Usunięto z Ulubionych
dziecięcefilmowe
Więcej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wybierz dostawcę
© 1995-2025 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Image
Image
 

Odkrycia Magdy GesslerSezon 2 | Odc. 2/3

35 minmagazyn kulinarnyPolska2019
Food Network poniedziałek, 24 marca 02:00
Magda Gessler rusza w Polskę, żeby pokazać widzom oryginalne restauracje oraz utalentowanych szefów kuchni, o których mało kto wie. Restauratorka przedstawia ich fascynujące historie, namawia na szczere rozmowy, a następnie podgląda ich pracę w kuchni i próbuje ich popisowych dań.Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań, które próbuje, jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z polskiej jabłoni pod cukrową kopułą. Jako dodatek kucharz serwuje foie gras, podaną na kształt owoców wiśni, konfiturę figową, karmelizowane orzechy i dekorację z pudru z dyni. Zaskoczenie restauratorki wzbudza staropolski żurek na domowym zakwasie żytnim oraz stek po florencku typu fiorentina.
Gatunek
  • magazyn kulinarny
Kraj produkcji
  • Polska
Rok produkcji
  • 2019
Czas trwania
  • 35 min
Pokaż więcej