Kolejna edycja jednego z najpopularniejszych programów rozrywkowych. Znana z ciętego języka i bezkompromisowości Magda Gessler ma już na swoim koncie ponad 250 przeprowadzonych rewolucji w restauracjach, a mimo to nie brakuje jej pomysłów na kolejne metamorfozy wnętrz i przepisy kulinarne. W 20. edycji programu restauratorka po raz kolejny wyrusza w tournée po Polsce, aby postawić na nogi podupadające lokale. Tylko ona może je uratować od bankructwa. Nie obejdzie się jednak bez komplikacji. Magda Gessler będzie bardzo zaskoczona tym, do jakiego stanu mogą zostać doprowadzone kulinarne biznesy.Magda Gessler odwiedza niewielką restaurację na warszawskim Kole. Nepalczyk Bikram podaje tam kuchnią tajską. W rodzinnym kraju studiował medycynę, ale codzienne stykanie się z ludzkim cierpieniem i nieszczęściem podczas praktyk zweryfikowało jego plany na przyszłość. Szukając nowej drogi, trafił do Polski, gdzie zaczął pracować jako kucharz. Przekonał się, że gotowanie sprawia mu przyjemność. Gdy zgodnie z nepalską tradycję poślubił kobietę, którą znaleźli mu rodzice, postanowił pracować na własny rachunek. Otworzył niewielką restaurację Vintuna. Skupił się wyłącznie na daniach tajskich, rezygnując ze swojej narodowej kuchni. Przeszkolił do pracy dwóch rodaków. Niestety, lokal praktycznie na siebie nie zarabia. Jedyna osoba odwiedzająca go regularnie to pan Karol, wielbiciel tajskiej kuchni, który zaprzyjaźnił się z Bikramem. Kiedy dowiedział się, że ulubiona restauracja może zostać zamknięta, doradził właścicielowi wezwać ekspertkę.