Kolejna edycja jednego z najpopularniejszych programów rozrywkowych. Znana z ciętego języka i bezkompromisowości Magda Gessler ma już na swoim koncie ponad 250 przeprowadzonych rewolucji w restauracjach, a mimo to nie brakuje jej pomysłów na kolejne metamorfozy wnętrz i przepisy kulinarne. W 20. edycji programu restauratorka po raz kolejny wyrusza w tournée po Polsce, aby postawić na nogi podupadające lokale. Tylko ona może je uratować od bankructwa. Nie obejdzie się jednak bez komplikacji. Magda Gessler będzie bardzo zaskoczona tym, do jakiego stanu mogą zostać doprowadzone kulinarne biznesy.Gościnna Ukrainka w Wejherowie to niewielki lokal, którego właściciele podają dania kuchni ukraińskiej. Jest owocem miłości męża do żony. Oleg przyjechał do Polski przed trzynastoma laty. Cztery lata temu ożenił się i na stałe zamieszkał w Wejherowie. Zawsze uważał, że Tatiana jest świetną kucharką, więc postanowił spełnić jej marzenie o posiadaniu własnego biznesu. Dzięki zgromadzonym oszczędnościom oraz kredytowi otworzyli niewielki lokal w pobliżu centrum miasta. Wspólnie odnowili, a następnie udekorowali nieprzyjemne wnętrze piwnicy. Tatiana sama opracowała menu, umieszczając w nim takie dania jak barszcz ukraiński, czebureki czy sałatka z krabem. Wszystkie przepisy otrzymała od swojej babci. Oleg był przekonany, że otwarcie w Wejherowie nowej restauracji zwabi mnóstwo gości, niestety mieszkańcy miasta omijają to miejsce. Przyjaciele właścicieli nie potrafią znaleźć przyczyny problemu. Sytuacja finansowa małżonków staje się coraz gorsza. Szczęśliwie, mogą liczyć na pomoc Magdy Gessler.