© 1995-2024 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Jakubiak lokalnie 3

Jakubiak lokalnie 3Sezon 3 | Odc. 7

24 minmagazyn kulinarnyPolska2014
CANAL+ KUCHNIA HD środa, 22 stycznia 02:10
Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ziół, rewelacyjnych miodów pitnych a także potraw, które od stuleci przygotowują, mieszkające w naszym kraju mniejszości narodowe.Tomek odwiedza gospodarstwo rybackie w Gosławicach, gdzie zgłębia tajniki hodowli jesiotra. W programie przygotuje zupę z tej ryby z pulpecikami, duszonego jesiotra z sosem musztardowym oraz, co zaskoczy niejednego oglądającego, lody waniliowe z jesiotrowym musem i kawiorem.
Gatunek
  • magazyn kulinarny
Kraj produkcji
  • Polska
Rok produkcji
  • 2014
Czas trwania
  • 24 min